El massatge infantil és una antiga tradició que es transmet de pares a fills en moltes cultures del món. És una tècnica que mitjançant l’estimulació tàctil permet comunicar-nos amb el món corporal i emocional del nen. És un art de comunicació a través de mirades, somriures, contacte, ... que aporten emocions i sensacions per apropar-nos i vincular-nos positivament amb el bebè.

El tacte és un poderós mitjà que ajuda al desenvolupament fisiològic, psicològic i emocional del nadó. És un medi per estimular i reforçar els vincles afectius i l’escolta mútua.

Per un  creixement sa, el bebè necessita una bona nutrició, i no només a nivell d’aliments, també és necessari el component emocional: respecte, amor, estima, contacte afectiu, ... és igual d’important que menjar, ja que això li proporcionarà seguretat en un món totalment desconegut per ell.

A qui va dirigit?

A pares, mares, tutors i/o cuidadors que vulguin afavorir la vinculació amb el nadó de 0 a 1 any d’edat.

Quin Objectiu té?

Fomentar la nutrició afectiva i la comunicació positiva amb el bebè, a través del tacte.

Quins Beneficis aporta?

Alleuja el malestar dels còlics i gasos, facilita el son del bebè, ajuda a escoltar i a comprendre el plor del nadó, millora la comunicació entre p/mares i el seu fill/a, ajuda a crear i a reforçar els vincles afectius positius, reforça el sistema immunològic, ajuda a madurar el sistema nerviós, equilibra els períodes d’ estimulació i relaxació, crea un moment de tranquil•litat i dedicació exclusiva pels dos.